Γυμναστική στο σπίτι με συντροφιά την τέχνη!

Δεν έχετε χρόνο να πάτε γυμναστήριο; Περνάτε πολλές ώρες μέσα στο σπίτι; Δεν προλαβαίνετε να παρακολουθήσετε κάποιο μάθημα χορού ή κάποια άλλη τέχνη που να γυμνάζει; Αυτή η γλυκιά κοπέλα ίσως σας δώσει μια λύση..

Σας έδωσα ένα στοιχείο, που προκύπτει από το φόντο της φωτογραφίας, για το τί θα γράψω παρακάτω. Η Katherine Morgan λοιπόν, σας δίνει μια ευκαιρία να κάνετε από το σπίτι σας μια προσέγγιση στην τέχνη που γυμνάζει το μυαλό, το σώμα και την καρδιά.. Η Morgan είναι μια αξιοθαύμαστη χορεύτρια, αλλά εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας με τον θυρεοειδή της, σταμάτησε την καριέρα της και ασχολείται με μαθήματα χορού μέσω του διαδικτύου. Το εντυπωσιακό είναι ότι το κάνει με τρόπο προσιτό, ακόμα και σε κάποιον που δεν έχει έρθει ποτέ σε επαφή με αυτό. Αν, λοιπόν, πιστεύετε ότι μια ώρα αερόμπικ είναι βαρετό και μονότονο, βάλτε y- tube, πάρτε μια καρέκλα αντί για μπάρα, φορέστε άνετα ρούχα, πιάστε τα μαλλιά σας και ξεκινήστε…μπαλέτο! Όποια κι αν είναι η ηλικία σας, μπορείτε να ακολουθήσετε. Δε χρειάζεστε πολύ χώρο, τουλάχιστον για το μάθημα της μπάρας. Στο επόμενο βίντεο η Morgan δίνει χρήσιμες συμβουλές για αυτούς που ξεκινούν πρώτη φορά. Δυστυχώς δεν υπάρχει κάπου μεταφρασμένο.

Θα βρείτε στο y tube τα μαθήματα της Morgan. Είναι χωρισμένα σε επίπεδα δυσκολίας. Από το επίπεδο που απευθύνεται σε πολύ αρχάριους, έως και στο επίπεδο που απευθύνεται σε πολύ προχωρημένους! Πράγμα που σημαίνει ότι αν έχετε επαφή με κλασικό μπαλέτο ήδη και θέλετε να προπονείστε και στο σπίτι σας, μπορείτε να επιλέξετε τα μαθήματα για προχωρημένους. (Επίπεδα, begginers, classic, advanced, αντίστοιχα επίπεδα με πουέντ, κέντρο, μπάρα και ασκήσεις γωνίας, βίντεο με συμβουλές για σωστή εξάσκηση).

Περίπου 50 λεπτά δημιουργικής και καλαίσθητης απασχόλησης πνεύματος και σώματος για όλους!

Παραθέτω ένα μάθημα που απευθύνεται σε αρχάριους για να δείτε ότι είναι προσιτό και βατό, όπως προσιτή και γήινη είναι και η δασκάλα. Θεωρώ ότι η Morgan έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, φαίνεται και από το μεγάλο κοινό που την ακολουθεί.

Enjoy!