Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου “Το πιο τρελό τριήμερο” με αφήγηση και μουσική για τα παιδιά!

Οι εκδόσεις Διάπλαση και η συγγραφέας Κέλλυ Σταμουλάκη θα παρουσιάσουν το Σάββατο 13 Οκτωβρίου και ώρα 12,00π.μ στο cafe του βιβλιοπωλείου IANOS το βιβλίο “Το πιο τρελό τριήμερο”!

Η συγγραφέας και οι ηθοποιοί, αφηγούνται παίζουν και τραγουδούν, παρέα με τις νότες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και θα σας ταξιδέψουν στο πιο τρελό τριήμερο! Στο πιάνο θα είναι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και στην αφήγηση η συγγραφέας Κέλλυ Σταμουλάκη.

Η είσοδος θα είναι ελέυθερη. (IANOS, Σταδίου 24, Αθήνα, τηλέφωνο: 2103217917)

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ο μικρός Ιάσονας καλείται να περάσει ένα τριήμερο στο σπίτι της γιαγιάς του. Πώς όμως θα αποχωριστεί τα αγαπημένα του ηλεκτρονικά παιχνίδια; Τι σχέδια θα σκαρφιστεί προκειμένου να πείσει τη γιαγιά του να τον αφήσει να φιλοξενηθεί στον συμμαθητή του τον Σωτήρη; Και πώς θα αντιμετωπίσει αυτά τα σχέδια η πανέξυπνη γιαγιά και η ιδιαίτερη παρέα της; Τι σχέση έχουν με το τριήμερο του Ιάσονα ένας θησαυρός, ένας αστυνομικός και δύο πιτσαδόροι;

Απίστευτα μπερδέματα, κωμικές καταστάσεις και ανατροπές ξετυλίγουν το κουβάρι της ιστορίας μας και συνθέτουν μια περιπετειώδη και συνάμα τρυφερή κωμωδία, που αναδεικνύει τη σημασία του παιχνιδιού και της ανθρώπινης επαφής.

Η εικονογράφηση είναι της Ελίζας Βουδούρη και η μουσική του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Το βιβλίο περιέχει CD με αφήγηση από την ίδια τη συγγραφέα, θεατρικούς διαλόγους και τραγούδια. Παίζουν και τραγουσούν οι: Πασχάλης Τσαρούχας, Νέλλη Γκίνη, Ρένος Ρώτας, Μαυρίκιος Μαυρικίου, Λήδα Μανουσάκη, Βερόνικα Ηλιοπούλου, Παύλος Εμμανουηλίδης, Νίκος Παρασκευόπουλος, Γιώργος Στεφανουδάκης, Έλενα Δελακούρα, Νένα Δρογγίτη.

Είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση να περάσετε με τα παιδάκια σας το πρωινό του Σαββάτου σας με  βιβλία και μουσική!