Οι πρεμιέρες στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα 4/10-10/10

Πάμε να δούμε τι θα απολαύσουμε αυτή την εβδομάδα, στις πρεμιέρες του κινηματογράφου!

-Venom (2018)

Έγχρωμο/Διάρκεια 112′, Αμερική – IMDB: 7,1/10

Σκηνοθεσία: Ρούμπεν Φλάισερ
Ηθοποιοί: Τομ Χάρντι, Μισέλ Γουίλιαμς, Γούντι Χάρελσον, Τομ Χόλαντ, Ριζ Αχμέντ, Σκοτ Χέιζ, Ριντ Σκοτ

Είδος: Επιστημονικής φαντασίας, Τρόμου, Δράσης, Θρίλερ

Υπόθεση

Ο ρεπόρτερ Eddie Brock (Tom Hardy) προσπαθεί πεισματικά να καταστρέψει τον διαβόητο ιδρυτή του Life Foundation, τον ιδιοφυή Carlton Drake (Riz Ahmed), και αυτή η εμμονή επηρεάζει αρνητικά την καριέρα και τη σχέση του με τη σύντροφο του Anne Weying (Michelle Williams). Καθώς ερευνά ένα από τα πειράματα του Drake, ο εξωγήινος συμβιωτής Venom εισχωρεί στο σώμα του Eddie, και έτσι ξαφνικά αποκτά υπερδυνάμεις, καθώς και την ευκαιρία να κάνει ό,τι θέλει. Διεστραμμένος, σκοτεινός, απρόβλεπτος και οργισμένος, ο Venom αφήνει τον Eddie να παλεύει με τις ανεξέλεγκτες ικανότητες του, τις οποίες, ομολογουμένως, βρίσκει συναρπαστικές. Όσο ο Eddie και ο Venom έχουν ανάγκη ο ένας τον άλλον για να αποκτήσουν αυτό που θέλουν, έρχονται πιο κοντά. Πού αρχίζει ο ένας και πού τελειώνει ο άλλος;

Trailer


-Fleuve Noir/Black Tide – (Ο Εξαφανισμένος Φάκελος) (2018)

Έγχρωμο/Διάρκεια 113′, Γαλλία – IMDB: 6,4/10

Σκηνοθεσία: Ερίκ Ζονκά
Ηθοποιοί: Βενσάν Κασέλ, Σαντρίν Κιμπερλέν, Ρομέν Ντιρί, Ελοντί Μπουσέζ
Είδος: Θρίλερ, Φιλμ Νουάρ

Υπόθεση

Ο Ντάνυ, έφηβος γιος της οικογένειας Αρνώ, εξαφανίζεται. Ο Φρανσουά Βισκόντι (Vincent CΑSSEL), ένας καταπονημένος και απογοητευμένος ντετέκτιβ της αστυνομίας, αναλαμβάνει την υπόθεση. Ο Φρανσουά ξεκινά τις έρευνες για τον αγνοούμενο νεαρό, ενώ ταυτόχρονα μοιάζει απρόθυμος να ασχοληθεί με τον δικό του 16χρονο γιο, Ντενί. Ο Γιαν Μπελαίλ (Romain DURIS), πρώην καθηγητής του Ντάνυ, όταν μαθαίνει για την εξαφάνιση του μαθητή του, δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις και προσφέρεται να συνεισφέρει στις έρευνες της αστυνομίας.
Όμως, καθώς η υπόθεση οδηγείται προς ένα τέλος, τίποτα πια δεν μοιάζει να είναι όπως εμφανιζόταν στην αρχή…

Trailer


-Disobedience – (Ανυπακοή) (2017)

Έγχρωμο/Διάρκεια 114′, Αγγλία, Αμερική – IMDB: 6,6/10

Σκηνοθεσία: Σεμπάστιαν Λέλιο
Ηθοποιοί:  Ρέιτσελ Βάις, Ρέιτσελ Μακάνταμς, Αλεσάντρο Νίβολα
Είδος:  Δράμα, Αισθηματική

Υπόθεση

Η εξοστρακισμένη Ronit (Rachel Weisz) επιστρέφει από τη Νέα Υόρκη στην κοινότητα των Ορθόδοξων Εβραίων στο Λονδίνο για την κηδεία του ραβίνου πατέρα της. Συναντά την παιδική της φίλη Esti (Rachel McAdams), που είναι πια παντρεμένη με τον διάδοχο του πατέρα της, και ένα για χρόνια καταπιεσμένο, απαγορευμένο πάθος επιστρέφει δριμύ.

 

Trailer


-A Star is born – (Ένα αστέρι γεννιέται) (2017)

Έγχρωμο/Διάρκεια 135′, Αμερική – IMDB: 8,6/10

Σκηνοθεσία: Μπράντλεϊ Κούπερ
Ηθοποιοί:  Μπράντλεϊ Κούπερ, Λέιντι Γκάγκα, Άντριου Ντάις Κλέι, Ντέιβ Σαπέλ, Σαμ Έλιοτ, Άντονι Ράμος, Ράφι Γκαβρόν
Είδος:  Μουσική, Δράμα, Μιούζικαλ, Αισθηματική

Υπόθεση

Ο καταξιωμένος μουσικός της country Τζάκσον Μέιν (Μπράντλεϊ Κούπερ) ανακαλύπτει και ερωτεύεται κεραυνοβόλα την άσημη και ταλαντούχα Άλι (Lady Gaga). Εκείνη έχει αρχίσει να εγκαταλείπει το όνειρό της να γίνει μεγάλη τραγουδίστρια, μέχρι που ο Τζακ τη βάζει στο προσκήνιο. Όταν, όμως, η καριέρα της Άλι απογειώνεται, η προσωπική πλευρά της σχέσης τους καταρρέει, καθώς ο Τζακ βρίσκεται παλεύει με τους δικούς του δαίμονες.

Trailer


-Climax  (2018)

Έγχρωμο/Διάρκεια 95′, Γαλλία – IMDB: 7,6/10

Ακατάλληλη κάτω των 15

Σκηνοθεσία: Γκασπάρ Νοέ
Ηθοποιοί:  Σοφία Μπούτελα, Ρομέν Γκιγιερμίκ, Σουεϊλά Γιακούμπ, Κίντι Σμάιλ, Κλοντ Γκαζάν Μολ, Ζιζέλ Πάλμερ, Tέιλορ Κασλ   
Είδος:  Δράμα, Τρόμου, Μιούζικαλ, Μυστηρίου

Υπόθεση

Με τη δράση τοποθετημένη εξ ολοκλήρου στο εσωτερικό μιας απομονωμένης σχολής χορού, το «Climax» απεικονίζει τι συμβαίνει σε ένα πάρτι μαθητών της όταν ένα άγνωστο χέρι μπερδεύει αλκοόλ και πανίσχυρες ψυχοτροπικές ουσίες σε ένα μπολ σανγκρία, οδηγώντας σε ομαδικό freak out υπό τους ήχους του Τζόρτζιο Μόροντερ, του Aphex Twin και των Daft Punk.

Trailer


-Bedoone Tarikh, Bedoone Emza/No Date, No Sign – (Περίπτωση Συνείδησης)  (2017)

Έγχρωμο/Διάρκεια 104′, Ιράν – IMDB: 7,3/10

Σκηνοθεσία: Βαχίντ Ζαλιλβάντ
Ηθοποιοί: Αμίρ Αγκαΐ, Ζακιέ Μπεχμπακανί, Σαΐντ Νταχ, Ναβίντ Μοχαμαντζαντέχ, Χεντιγιέχ Τεχράν
Είδος: Δράμα

Υπόθεση

Ένας ευυπόληπτος ιατροδικαστής εμπλέκεται σε ένα τροχαίο, όπου τραυματίζεται ένα οχτάχρονο αγοράκι. Ο άνδρας προτίθεται να πληρώσει αποζημίωση στον πατέρα του παιδιού και να το μεταφέρει στο νοσοκομείο, αλλά εις μάτην. Το άλλο πρωί, βρίσκει στο νοσοκομείο το πτώμα του αγοριού που έχει μεταφερθεί εκεί για αυτοψία, αλλά η πρώτη γνωμάτευση δείχνει θάνατο από δηλητηρίαση. Ένα εκλεκτό δείγμα του κινηματογράφου των ηθικών διλημμάτων, μπολιασμένo με την ιρανική κινηματογραφική παράδοση της ενδελεχούς μελέτης χαρακτήρων, μια ελεγεία για τους ανθρώπους που ονειρευόμασταν να γίνουμε κι όμως θάψαμε μέσα μας.

Trailer


-The Old man & the Gun – (Ο κύριος & το όπλο)  (2018)

Έγχρωμο/Διάρκεια 93′, Αμερική – IMDB: 7,2/10

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λόουερι
Ηθοποιοί: Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Κέισι Άφλεκ, Ντάνι Γκλόβερ, Τομ Γουέιτς, Σίσι Σπέισεκ, Ελίζαμπεθ Μος
Είδος: Δράμα, Κωμωδία, Αστυνομική

Υπόθεση

Ένας ηλικιωμένος ληστής τράπεζας που είχε καταφέρει να ξεφύγει από τη φυλακή πάνω από 12 φορές στη ζωή του, προτού «αποσυρθεί» σε έναν οίκο ευγηρίας, φλερτάρει με μια ακόμα ληστεία! Η ταινία είναι βασισμένη στην αληθινή ιστορία της θαυμαστής απόδρασης του Φόρεστ Τάκερ (Ρόμπερτ Ρέντφορντ) από το Σαν Κουεντίν στην ηλικία των 70 ετών!

Trailer


-Blinky Bill, The movie – (Το απίθανο Κοάλα)  (2015)

Έγχρωμο/Διάρκεια 93′, Αμερική, Αυστραλία – IMDB: 5,1/10

Σκηνοθεσία: Ντιν Τέιλορ
Μεταγλωττισμένη στα Ελληνικά
Είδος: Κινούμενα Σχέδια, Περιπέτεια, Οικογενειακή

Υπόθεση

Ο Blinky Bill είναι ένα μικρό και αξιαγάπητο κοάλα με μεγάλη φαντασία. Ένας εξερευνητής στην καρδιά, που ονειρεύεται να αφήσει την μικρή του πράσινη πόλη και να ακολουθήσει τον εξερευνητή πατέρα του στα ταξίδια του. Όταν όμως ο Μr. Bill χάνεται σε ένα ταξίδι του, ο Βlinky είναι ο μόνος που πιστεύει ότι ο πατέρας του είναι ακόμα ζωντανός. Κάπως έτσι ξεκινάει ένα μεγάλο ταξίδι, συναντάει νέους φίλους στην ατέλειωτη έρημο, σε μια περιπέτεια που τον φέρνει αντιμέτωπο με τον επικίνδυνο έξω κόσμο μακριά από το σπίτι του.

Trailer


Καλές προβολές και αυτή την εβδομάδα!!

Πηγές: athinorama.gr, myfilm.gr