Ιανουάριος στο Netflix

Γιορτές ήταν και πέρασαν! Ευτυχισμένο 2019 σε όλους!

Μετά από τα κλασσικά Ελληνικά γλέντια λοιπόν, γεμάτα με φαγητό, ποτό και κουραμπιέδες, ήρθε η ώρα της επιστροφής στην καθημερινότ… πλάκα κάνω, το Netflix το Ιανουάριο είναι γεμάτο με νέες ταινίες και σειρές! Οπότε προμηθευτείτε ζεστή σοκολάτα, πατατάκια και ότι γλυκά έχουν μείνει από τις γιορτές, κουκουλωθείτε μιας και θα έχει κρύο τις επόμενες μέρες.. και αράξτε στον καναπέ σας για ατέλειωτο binge watching (μην ανησυχείτε, το καλοκαίρι είναι μακριά ακόμα, προλαβαίνουμε να χάσουμε τα κιλά μας.!!).

Ας δούμε κάποιες από αυτές…


Lionheart (Netflix Film):

Ξεκινάμε με την πρώτη ταινία στην ιστορία της πλατφόρμας Νιγηριανής παραγωγής. Το Lionheart μιλά για την ιστορία της Adaeze Obiagu, η οποία πρέπει να χειριστεί την εταιρεία του πατέρας της, Ernest Obiagu, όταν ο ίδιος δεν μπορεί πλέον λόγω προβλημάτων υγείας. Η ταινία έχει κάνει πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ του Τορόντο 2018 και έχει λάβει ήδη πολύ θετικές κριτικές.

04/01 είναι η ημερομηνία που θα εμφανιστεί στις οθόνες μας.


Sex Education (Netflix Original):

Βρετανική κωμωδία – δράμα για τη σεξουαλικότητα στις μέρες με την Gillian Anderson και τον James Purefoy? Challenge Accepted!

Το Sex Education ακολουθεί τον Otis, έναν κοινωνικά αμήχανο, παρθένο, έφηβο ο οποίος μένει με την μητέρα του. Η οποία επαγγέλεται Sex Theratpist… Ετσί ο νεαρός μαζί με την φίλη του Maeve, στήνουν μια κλινική για να αντιμετωπίσουν τα παράξεναπροβλήματα των συμμαθητών τους.

Στις 11/01 θα βρείτε όλη την πρώτη season στην πλατφόρμα του Netflix.


Close (Netflix Film):

Μία ταινία για την οποία δεν μπορώ να βρω μεν το trailer στο YouTube, από την άλλη έχει πρωταγωνίστρια την Noomi Rapace (Girl with the Dragon Tatoo, Prometheus και άλλα). Πρόκειται για ένα thriller στο οποίο η σωματοφύλακας – ειδική αντιτρομοκρατίας – Sam (Rapace) αναλαμβάνει μια δουλειά, να προστατεύσει την Zoe, μια πλούσια νεαρή κληρονόμο. Κανένα από τα δύο μέρη δεν είναι ιδιαίτερα χαρούμενο για αυτή την κατάσταση, έως ότου μια βίαιη απαγωγή τους αναγκάσει να κρυφτούν.

Στις οθόνες μας από τις 18/01.


 

Black Earth Rising (BBC in UK – Netflix Original):

Όχι ακριβώς Netflix Original, η Βρετανική mini series του BBC, έχει προβληθεί από τον Σεπτέμβριο στην Βρετανία, όμως για τον υπόλοιπο κόσμο, τα δικαιώματα ανήκουν στο Netflix. Η σειρά έχει γραφτεί και σκηνοθετηθεί από τον Hugo Blick για τη δίωξη διεθνών εγκληματιών πολέμου. Η ιστορία επικεντρώνεται στην Kate Ashby, η οποία εργάζεται ως νομικός ερευνητής στα δικηγορικά γραφεία του Λονδίνου για τον Michael Ennis. Όταν η μητέρα της Kate, Eve, αναλαμβάνει μια υπόθεση διώκοντας έναν ηγέτη της Αφρικανικής πολιτοφυλακής. για εγκλήματα πολέμου, η ιστορία τραβάει τον Michael και την Kate σε ένα ταξίδι που θα αλλάξει τις ζωές τους για πάντα.

Με την ποιότητα του BBC και ένα πολύ δυνατό cast, με ηθοποιούς του βεληνεκούς του John Goodman, την αναμένουμε με ανυπομονησία.

Όλη η mini σειρά θα είναι διαθέσιμη στις 25/01.


Kingdom (Netflix Original):

  • Φεουδαρχική Κορέα √
  • Πολεμικές Τέχνες √
  • Zombies

Θέλετε κάτι άλλο? Δεν νομίζω….

Τοποθετημένο στη μεσαιωνική εποχή Joseon της Κορέας, η σειρά λέει την ιστορία ενός πρίγκιπα που στέλνεται σε μια αποστολή αυτοκτονίας για να διερευνήσει μια μυστηριώδη πανούκλα που εξαπλώνεται σε όλη τη χώρα του. Η αλήθεια απειλεί το βασίλειο και εν τέλει τον κόσμο, όταν ανακαλύπτει ότι πρόκειται για μια επιδημία με τη μορφή νεκροζώντανων.

Η σειρά θα έχει δύο season, και ήδη γυρίζεται το δεύτερο μέρος. Είναι προσαρμοσμένη από την σειρά webcomic “Land of the Gods”, της οποίας είναι συγγραφέας η Kim Eun-hee, η οποία έχει γράψει και το σενάριο της σειράς.

Έρχεται μαζί με το Black Earth Rising στις 25/01.


Μέσα στον Ιανουάριο θα έρθει και η νέα (ελπίζω όχι τελευταία, αν και δεν μας τα λένε καλά η Disney και το Netflix τελευταία) season του Punisher! Ιδιαίτερη αναφορά θέλω να κάνω σε δύο ταινίες οποίες δεν έχουν και πολλές λεπτομέρειες διαθέσιμες στο internet.

Το Polar, βασισμένο στο noir Web-Comic για τον διεθνούς φήμης hitman Kaiser Black με τους Mads Mikkelsen, Vanessa Hudgens, Katheryn Winnick και Matt Lucas θα είναι διαθέσιμο στις 25/01.

Τέλος το IO, μία ταινία επιστημονικής φαντασίας με τους Margaret Qualley, Anthony Mackie και Danny Huston, θα εμφανιστεί στις οθόνες μας στις 18/01.

Όπως πάντα, εάν δείτε κάτι αξιολόγο, μοιραστείτε το! Και καλές προβολές!