Ο 3ος κύκλος δύο αγαπημένων σειρών έρχεται στο Netflix

Ο τρίτος κύκλος δύο αγαπημένων σειρών του Netflix θα μας αποκαλυφθεί τον Ιούλιο του 2019! Stranger Things και La Casa De Papel θα γεμίσουν το καλοκαίρι μας μυστήριο και αγωνία!

Το Stranger Things αναμφιβόλως το περιμέναμε πως και πως εδώ και αρκετό καιρό κι επιτέλους ανακοινώθηκε η ημερομηνία που θα το απολαύσουμε ξανά! 4 Ιουλίου λοιπόν, θα είμαστε όλοι έτοιμοι μπροστά στις οθόνες μας! Με το ίδιο cast και με κάποιους χαρακτήρες επιπλέον θα μας συνεπάρει όπως έκαναν οι δύο προηγούμενοι κύκλοι, άραγε;

Δείτε το trailer του τρίτου κύκλου:

Όσο για το La Casa De Papel που το Netflix παρέλαβε από το ισπανικό κανάλι Antena 3 κι έγινε γνωστό παγκοσμίως, ήταν προσχεδιασμένο να ολοκληρωθεί στους δύο κύκλους που έχουμε ήδη παρακολουθήσει με κομμένη την ανάσα! Από συνεντεύξεις των ίδιων των ηθοποιών μαθαίνουμε ότι η μεγάλη επίδρασή του στον κόσμο έφερε κι έναν τρίτο απρόσμενο κύκλο που λαχταρούμε να φανεί αντάξιος των δύο προηγούμενων. Λίγο διαφοροποιημένο το cast με μια έκπληξη που θα καταλάβετε περί τίνος πρόκειται αν παρακολουθήσετε το δεύτερο βίντεο από αυτά που ακολουθούν. 19 Ιουλίου λοιπόν στις οθόνες μας!

Δείτε το trailer του τρίτου κύκλου:

Και αυτό:

Άντε και καλό Ιούλιο!!!!!

Πληροφορίες από www.whats-on-netflix.com.