Η Κωμωδία συναντάει την Επιστήμη στο θέατρο Ελιάρτ!

Η παράσταση που έσπασε τα ταμεία στο Athens Comedy Festival 2018 κι εξέπληξε το κοινό, έρχεται στο Θέατρο Ελιάρτ. Το “Science + Comedy” είναι ο απόλυτος συνδυασμός επιστήμης και κωμωδίας. Όλο τον Οκτώβριο έχετε τη δυνατότητα να δείτε έμπειρους κωμικούς και ταλαντούχους επιστήμονες να επιστρατεύουν το χιούμορ τους στην υπηρεσία της γνώσης.


Δημήτρης Δούκογλου -Photo Credit-ArtistForSale.gr

Ο Δημήτρης Δούκογλου παρουσιάζει μερικούς από τους καλύτερους αντιπρόσωπους της επικοινωνίας της επιστήμης στην Ελλάδα. Μέσα στην παράσταση, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να ζητήσετε απαντήσεις στις επισημονικές απορίες σας σχετικά με το σύμπαν, τις μαύρες τρύπες ή και τις αδιάβροχες βαφές τοίχων.

Οι συντελεστές έχουν κάνει παραστάσεις σε ολόκληρη την χώρα (αλλά και στο εξωτερικό), έχουν πολλαπλές συμμετοχές στο Athens Science Festival, στο Athens Comedy Festival, τη Βραδιά του Ερευνητή αλλά και στο ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ “Science Reactors”. Όλοι μαζί, ετοίμασαν μια σειρά παραστάσεων που δε θα σας κάνει μόνο να γελάσετε, αλλά θα σας μάθει και κάτι!

Παρακάτω, παρατίθενται φωτογραφίες από το φετινό Athens Comedy Festival 2018, στο οποίο παρουσιάστηκε το Science + Comedy.

This slideshow requires JavaScript.


Συμμετέχουν (διαφορετικοί κάθε βραδιά):
Στέλιος Ανατολίτης
Στράτος Ασημέλλης
Δημήτρης Δούκογλου
Βύρων Θεοδωρόπουλος
Τάκης Λάζος
Χρυσάνθη Σαλιαγκοπούλου
Άγγελος Σπηλιόπουλος
Έφη Τετρίγγα
Τζίμης Τσιμπίδας

Που: Θέατρο Ελιάρτ,

Πότε: Κάθε Παρασκευή του Οκτώβρη εκτός αν πάρει παράταση. Από εσάς εξαρτάται!

Πόσο: 10€ κανονικό 8€ ανέργων/φοιτητικό

Τηλέφωνα κρατήσεων: 2103477677, 6973286960

Σχεδιασμός αφίσας: Γιάννης Ρούσσος

Εμείς, θα είμαστε εκεί για να τους απολαύσουμε! Κι έπειτα, θα σας διηγηθούμε την εμπειρία μας!