Είδαμε τους Desert Monks και τους 4LT στο six d.o.g.s!

Το Σάββατο 6 Οκτωβρίου βρεθήκαμε στο six d.o.g.s, μία παρέα φίλων, να παρακολουθήσουμε τους 4LT και τους Desert Monks για ένα live με πολύ ένταση, χαβαλέ και καλή rock μουσική.


Ξεκινήσαμε χαλαρά στις 21:30 (περίπου) με τους 4LT και τον frontman Γιάννη πραγματικά να τιμά τις επιρροές τους από Pearl Jam, Deftones και Foo Fighters.. μήπως και Tool (??). Για μία ώρα ακούσαμε ωραίες μουσικές με προσωπικό αγαπημένο το Lay It on the Line. Βρείτε το album τους, εδώ! Αξίζει κάθε cent!

This slideshow requires JavaScript.


Στις 23:00 ανέβηκαν στη σκηνή οι Desert Monks, οι οποίοι εκτός από το τρομερό όνομα, παίζουν και καλή rock μουσική!! Northern Star, αγάπη για αυτό το κομμάτι το έχω “λιώσει” στο YouTube. Πραγματικά αναμένουμε με ανυπομονησία την παρουσίαση του νέου τους δίσκου. Το Artigo θα είναι εκεί!

This slideshow requires JavaScript.


Σαν άνθρωπος, μπορώ να πω ότι βαριέμαι γρήγορα, έχουν υπάρξει συναυλίες που έχω σχεδόν κοιμηθεί και περιμένω να τελειώσουν ή εκνευρίζομαι όταν βγαίνουν για encore οι μπάντες. Αυτή όμως δεν ήταν μία τέτοια συναυλία, 3 ώρες πέρασαν χωρίς να το καταλάβω και πραγματικά ευχαριστήθηκα τους ήχους και των δύο συγκροτημάτων.