Επιδρομή των Mayans

Εδώ στο Artigo, αγάπαμε το Sons of Anarchy (2008-2014), τόσο ώστε κάποιοι (γκουχ γκουχ) είδαμε σχεδόν 4 seasons σερί – μετά έπρεπε να περιμένουμε εβδομάδα-εβδομάδα, χρόνο-χρόνο. Περιττό να πω, πως το τέλος του μας άφησε μία γλυκόπικρη γεύση, διότι δεν θα με πείραζε καθόλου αν συνεχιζόταν επ’αόριστον η ιστορία της συμμορίας του Charming. Όμως όπως όλα τα καλά πράγματα, έτσι και αυτό, έκλεισε τον κύκλο του.. Ώσπου πριν από περίπου 2 χρόνια ακούστηκε η πρώτη φήμη για μία νέα σειρά στο SOA Universe, η οποία θα επικεντρωνόταν σε μία άλλη – γνώριμη – συμμορία, τους Mayans M.C., σε διαφορετικό παράρτημα στα σύνορα με το Μεξικό.

Η επίσημη σύνοψη της σειράς :

Σε ένα κόσμο μετά τον Jax Teller, η σειρά “Mayans M.C.” ακολουθεί τον EZ Reyes, έναν πρώην χρυσό παιδί, πρόσφατα αποφυλακισμένο, ως δόκιμος (prospect) στο παράρτημα των Mayans MC στα σύνορα της Καλιφόρνια με το Μεξικό, ο οποίος αρχίζει να δημιουργεί τη νέα παράνομη ταυτότητά του.

Τη σειρά υπογράφει και πάλι ο μέγιστος Kurt Sutter (ΝΑΙ ο Otto ‘Big Otto’ Delaney) και πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο Edward James Olmos, για τον οποίο πιστεύω δεν υπήρξε casting, του ζήτησαν γονατιστοί να παίξει μιας και ο ρόλος του ταιριάζει “γάντι”.

Να αναφέρω πως η σειρά είχε κάποια θεματάκια κατά την παραγωγή, το πρώτο επεισόδιο γυρίστηκε και μετά διεγραφή – μαζί με κάποιους ηθοποιούς – και ξαναγυρίστηκε από την αρχή. Το οποίο δείχνει και την προσοχή που θέλουν να δείξουν οι συντελεστές στον συνεχιστή του Sons of Anarchy.

Αναμένουμε το πρώτο επεισόδιο αρχές Σεπτεμβρίου (04/09/18) στο Αμερικάνικο κανάλι FX (για τα μέρη δεν έχει γίνει γνωστό κάτι).

Ακολουθεί το trailer της σειράς :